roerbakmix voor Nasi Trafasie. Kijk op www.fajalobi.nl voor de eenvoudige en heerlijke recepten. Lees meer
Ingrediënten : Water, Suiker, Kruiden en specerijen, Zout, Kleurstof: Caramel, Raapzaadolie, Conserveermiddelen,: Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat: Stabilisator: Xanthaangom.
Toevoegen:
- 400 G Basmati
- Zonnebloemolie
- 3 Eieren
- 1 Ui
- 250 G Kipfilet
- 150 G Wortel
- 1 strengel prei
- 1 blik (a 200g) maiskorrels
- 4 eetlepels Faja Lobi Nasi Trafasie
- Halve theelepel trassie
1 - Basmati rijst berieden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking
2 - eieren in 1 eetlepel hete zonnebloemolie enkele minuten roerbakken en daarna afscheppen.
3 - 6 Eetlepels zonnebloemolie verhitten en ui (gesnipperd) daarin lichtbruin fruiten: kipfilet toevoegen en gaarbakken
4 - Wortel (in fijne stukjes gesneden), prei ( in schijfjes gesneden) en maiskorrels hieraan toevoegen en 4 minuten roerbakken.
5 - voeg hieraan Nasi Trafasie (roerbakmix) en trassie Trafasie en roerbak het nog eens 2 minuten
6 - De gekookte basmati rijst en eiren hieraan toevoegen en het geheel, onder voortduren omcheppen, 5 minuten opbakken.
Voedingswaarde per 100 gram
Energiewaarde - 430 KJ / 102 kcal
Vetten - 0,4 G
waarvan verzadigde vetzuren - <0,1 G
Koolhydraten - 19,5 G
waarvan suiker - 11,3 G
Vezels - 2,6 G
Eiwitten - 3,7 G
Zout - 15,7 G