Roerbakmix voor bakkeljauw. Kijk op www.fajalobi.nl voor de eenvoudige en heerlijke recepten Lees meer
Ingrediënten : Water, Suiker, Kruiden, Specerijen, gistextract (SOJA), tomatenpasta, Raapzaadolie, Stabilisator: E415, Conserveermiddel: E202, E211
Toevoegen
- 2 Tomaten
- 100 ML Water
- 1 theelepel trassie
- 4 eet lepels Faja Lobi Bakkeljauw trafasie
- 400 G Bakkeljauw Filet
- 2 Uien
- 2 theelepels tomatenpuree
- Zonnebloemolie
- 2 Uien
1 - Verdeel de bakkeljauw filet in kleine stukjes en ook het 20 minuten in ruim water om het te ontzouten.
2 - Spoel het in een vergiet met koud water af, lek het vervolgens uit door de bakkeljauw in het vergiet goed uit te knijpen.
3 - Verhit 5 eetlepels olie, fruit de ui hierin lichtbruin, voeg de bakkeljauw filet hieraan toe en bak het circa 5 minuten goudbruin.
4 - Bakkeljauw trafasie (roerbakmix), tomaten (in stukjes), tomatenpuree, trassie en het water toevoegen en omscheppen.
5 - 10 minuten met deksel op de pan op matig vuur koken.
Voedingswaarde per 100 G
Energiewaarde - 102kcal / 430 KJ
Vetten - 0,4 G
waarvan verzadigde vetzuren - <0,1 G
Koolhydraten - 19,5 G
waarvan suiker - 11,3 G
Vezels - 2,6 G
Eiwitten - 3,7 G
Zout - 15,8 G